Servicii funerare oferite


SERVICII FUNERARE PENTRU PENSIONARI

Pensionarii beneficiaza de inmormantare completa in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare oferite dumneavoasta sunt achitate in baza ajutorului de deces. Nu este nevoie de nicio cheltuiala suplimentara, va prezentati cu talonul si noi ne ocupam de tot.


Servicii Repatriere Decedati in Romania din U.E. si intreaga lume


Serviciul de repatriere decedati in Romania si transport funerar international din U.E. oferit de echipa noastra va ajuta sa treceti mai usor peste toate problemele care sunt inerente fiecarui caz in parte. Profesionistii nostri se vor ocupa de absolut toate aspectele privitoare la repatriere cum ar putea fi: 

 • Ridicarea corpului de la locul unde a avut loc decesul si depunerea acestuia la cea mai apropiata casa funerara sau morga
 • Imbalsamarea certificata a corpului, indiferent de tara unde a avut loc decesul
 • Intocmirea tuturor documentelor de deces necesare in vederea efectuarii serviciului de repatriere 
 • Furnizarea unui sicriu standard pentru repatriere decedati conform normelor sanitare in vigoare
 • Obtinerea in regim de urgenta a documentelor de deces internationale si a pasaportului mortuar in vederea repatrierii in Romania de la oficiile consulare din tara respectiva
 • Obtinerea in regim de urgenta a apostilei pe documentul de deces ( acolo unde legislatia cere )
 • Dispunem de servicii complete de repatriere

  In cazul unui deces in strainatate va oferim asistenta gratuita, pentru a va ajuta sa luati o decizie inteleapta . Profesionalitatea si experienta acumulata ne permit sa avem o solutie imediata la orice problema cu care dumnevoastra va confruntati.

  De regula in aproprierea spitalelor oriunde in Europa, Statele Unite, Canada, exista firme cu traditie si competenta care pot organiza repatrierea unei persoane indiferent de tara de destinatie. Problema cu care ne confruntam este ca de cele mai multe ori aceste firme au costuri exagerate. Este bine ca in acest caz fara sa va creati nici un fel de responsabilitate, sa luati legatura cu echipa noastra pentru a va oferi solutia cea mai economica posibil. Primul lucru care trebuie sa il stim este ca pentru a repatria o persoana decedata din Comunitatea Europeana catre Romania, o firma specializata in astfel de servicii trebuie sa execute o repatriere completa.

  Prin echipa si serviciile  de care dispunem, avand un parc cu masini funerare de ultima generatie, omologate, dotate cu toate echiparile necesare unui transport funerar international. Putem organiza orice fel de transport de pe orice continent al globului, fie ca este vorba de un transport funerar international auto sau un transport funerar international mixt (masina funerara si avion, de servicii complete de repatriere chiar si cu avionul).

  Transport Funerar International din U.E

  Transportul funerar international se realizeaza in conditii speciale ce presupun atat o serie de documente specifice cat si sicrie speciale pentru transportul funerar. In general actele necesare transportului funerar sunt pasaportul mortuar si autorizatia sanitara a transportului. Transportul se poate realiza doar de catre companii special acreditate si autorizate in acest sens. Elementele esentiale sunt: atestatul firmei de pompe funebre, masina funerar, sicriul special pentru transport funerar. De la caz la caz pot interveni o serie de alte prevederi care tine de legile tarii in care are loc decesul.

  Repatrierea pe cale terestra

  Acest serviciu include ridicarea persoanei decedate de la morga/spital, depunerea intr-un sicriu captusit cu zinc (numai in scopul transportului), relatia cu autoritatile abilitate si obtinerea tuturor actelor si certificatelor necesare pentru transportul decedatului. In cazul transportului rutier, imbalsamarea nu este necesara - vehiculele noastre sunt dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care conserva trupul - dar se poate organiza la cerere. Acesta este un serviciu simplu, iar transportul se efectueaza direct la adresa din tara de destinatie. Este un serviciu ieftin si rapid, presupune mai putine documente de completat si intocmit din partea noastra si, in consecinta, majoritatea repatrierilor sunt rezolvate foarte rapid. Experienta noastra si vehiculele de care dispunem intr-o serie de tari ne permit sa ne deplasam rapid intre tarile accesibile pe cai rutiere.

  Repatriere pe cale aeriana

  Acest serviciu include ridicarea persoanei decedate de la morga/spital, imbalsamarea, depunerea intr-un sicriu captusit cu zinc (adecvat pentru transportul international), rezervarea zborului si a transportului aerian, transportul la aeroport, relatia cu autoritatile abilitate si obtinerea tuturor actelor si certificatelor necesare transportului ramasitelor pamantesti pe calea aerului. Acest serviciu asigura transportul catre aeroportul de destinatie si este necesar ca familia decedatului sa apeleze la un antreprenor de pompe funebre pentru a ridica ramasitele decedatului de la aeroportul de destinatie. Lucram in stransa legatura cu agentii de asistenta, companii aeriene si institutii guvernamentale, in scopul furnizarii unor servicii de repatriere prompte si de calitate, catre orice destinatie de pe planeta.

  Repatrierea urnei funerare

  Acest serviciu include ridicarea ramasitelor pamantesti, obtinerea tuturor documentelor necesare, relatia cu autoritatile abilitate si expedierea catre o adresa de destinatie. Putem organiza, de asemenea, incinerari, putem asigura o urna pentru cenusa si putem face chiar si aranjamentele necesare pentru ca dumneavoastra sa transportati cenusa personal. Experienta noastra si parteneriatele indelungate cu companii aeriene, agentii de asistenta, crematorii si institutii guvernamentale din intreaga lume ne permit sa fim de ajutor in toate aspectele privind incinerarea si repatrierea cenusii.

  Preluarea persoanei decedate din zona cargo

 • Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti | Otopeni
 • Aeroportul International Avram Iancu Cluj
 • Aeroportul International Iasi
 • Aeroportul International Craiova
 • Aeroportul International Traian Vuia Timisoara
 • Aeroportul International Arad
 • Aeroportul Oradea
 • Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta
 • Aeroportul International George Enescu Bacau
 • Aeroportul International Sibiu
 • Beneficiati de intocmirea formalitailor, transport funerar intern si personal calificat pentru manipularea sicriului de zinc atat la aeroport cat si la destinatie.

  Repatriere decedati in Romania din:

 • Italia, Spania, Anglia (Marea Britanie), Franta, Germania, Belgia, Elvetia, Grecia, Portugalia, Irlanda, Finlanda, Suedia, Ungaria, Norvegia, Olanda, Polonia, Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Slovacia, Slovenia, Albania, Andorra, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Hertegovina, Estonia, Georgia, Islanda, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, San Marino, Turcia, Rusia
 • U.S.A: NewYork, Washington, California, Florida, Georgia, Alabama, Colorado, Hawaii, Mississippi, Alaska,Maryland,Kansas,Massachusetts,Connecticut,Arizona,Dakota,Minnesota,Arkansas,Illinois,Nebraska,Indiana,Kentucky, Lousiana,Michigan,Missouri,Nevada,NewJersey,NewMexico,Oklahoma,Texas,Utah,Virginia, Asia, Africa, Tarile Arabe, Australia

 • Consultanta GRATUIT (004)0769.99.00.00 Non Stop