Servicii funerare oferite


SERVICII FUNERARE PENTRU PENSIONARI

Pensionarii beneficiaza de inmormantare completa in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare oferite dumneavoasta sunt achitate in baza ajutorului de deces. Nu este nevoie de nicio cheltuiala suplimentara, va prezentati cu talonul si noi ne ocupam de tot.


MONUMENTE FUNERARE


Executam si comercializam monumente funerare (marmura, granit, mozaic) de la a-z indiferent de dimensiune, forma sau structura decorate cu diferite motive religioase si poze ceramica (alb-negru, color).

Asiguram transportul catre orice cimitir din Bucuresti si Ilfov, iar la cerere beneficiati de montaj si finisajele de rigoare.

Amenajam si restauram monumente, constructii funerare vechi si accesorizam cu vaze, placute, borduri, stalpi, felinare...etc orice loc de veci.

Putem personaliza cu texte comemorative atat constructiile funerare vechi cat si cele noi ajustandu-le cu orice tip de inscrisuri (caractere) indiferent de religie.Suntem specialisti in acest domeniu si putem trage o multitudine de concluzii si oferi consultanta asupra aspectelor ce tin de sectorul monumentelor si constructiilor funerare.

Monumentul funerar odata facut nu se schimba precum o piesa de mobilier odata ce nu mai este in "trend" ci trebuie sa reprezinte si sa onoreze persoana care isi doarme somnul de veci in acel loc. De aceea pentru realizarea unui monument funerar trebuie urmati anumiti pasi pentru a fi siguri ca alegerea facuta este cea potrivita.

 • 1. Tipul de material : Granit (negru, gri, rosu-inchis)
 • 2. Tipul de intrebuintare : Monumentele funerare pot deservi locurile de veci simple sau duble de aceea trebuie stabilit acest aspect pentru a fi in concordanta cu spatiul avut.
 • 3. Dimensiunea de incadrare : Latimea strandard a unui loc de veci este de 1.2m, in unele cazuri aceasta pote sa difere de aceea trebuie avuta mare atentie.
 • 4. Religia si practica din care faceti parte : Fiecare religie aproba sau dezaproba anumite forme sau simbolori pe monumentele funerare, de aceea trebuie sa cunoastem religia din care faceti parte.
 • 5. Designul preferat : Aici varietatea este vasta si tine doar de alegerea estetica facuta de dumneavoastra
 • Totate aceste aspecte se pot discuta impreuna cu echipa noastra pentru a face o dubla verificare a tuturor pasilor de mai sus inainte de a demara proiectul. Va stam la dispozitie si oferim asistenta telefonica complet gratuit.

  Satisfactia dumneavoastra este singurul lucru care ne-a tinut lideri in acest domeniu,iar noi va multumim pentru acest lucru

  monument_funerar_1
  monument_funerar_2