Servicii funerare oferite


SERVICII FUNERARE PENTRU PENSIONARI

Pensionarii beneficiaza de inmormantare completa in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare oferite dumneavoasta sunt achitate in baza ajutorului de deces. Nu este nevoie de nicio cheltuiala suplimentara, va prezentati cu talonul si noi ne ocupam de tot.


CAPAC FRIGORIFIC


Capacul frigorific este un obiect funerar folosit pentru conservarea persoanei decedate pe o perioada mai lunga.Este necesar achizitionarea acestuia atunci cand temperatura incaperii in care se afla defunctul este ridicata (pe perioada verii).

Capacul se aseaza pe sicriul deschis, se conescteaza la o priza 220V si este foarte important sa fie tinut in functiune fara intrerupere pe tot parcursul sederii defunctului in incaperea respectiva.

Datorita geamului transparent, termoizolant, defunctul va putea fi vazut in orice moment si in acelasi timp se va conserva mult mai bine.Este foarte important ca inainte de a achizitiona acest articol funerar sa va asigurati ca persoana decedata a fost corect imbalsamata si asezata in sicriu deoarece aceasta procedura confera un avantaj din punct de vedere igienico-sanitar.

Casa Funerara Bucur aduce spre inchiriere capac frigorific impreuna cu celelalte servicii si produse funerare, dar si separat la cerere. Transportul acestuia cat si punerea in functiune este GRATUIT si se face la orice domiciliu sau capela din Bucuresti sau judetul Ilfov.capac frigorific sicriu